top of page
De unieke beleving van bruidscouture op maat

Op jonge leeftijd begon ik met ontwerpen en maken van mijn eigen kleding. Mijn liefde voor mode en design heb ik verder kunnen ontwikkelen aan de Amsterdamse modeacademie AMFI. Daar ben ik in 1995, cum laude, afgestudeerd.
Omdat mijn hart lag bij bruidsmode, ben ik naar Londen vertrokken en heb daar het vak geleerd.


Al bijna 25 jaar weten buiden mij te vinden in mijn sfeervolle atelier in Oisterwijk, de parel van Brabant.
Mijn stijl kenmerkt zich door klassieke eenvoud, een perfecte pasvorm en natuurlijke materialen. Hierdoor hebben mijn ontwerpen een tijdloze schoonheid.   
Het mooiste aan mijn vak vind ik het creëren van een persoonlijk ontwerp.

Juist in deze tijd van massa productie is het bijzonder om een bruidsjurk op maat te laten maken.
Het comfort en de uitstraling van maatkleding is iets dat wij niet meer gewend zijn.
Toch is dit als je gaat trouwen wel het overwegen waard.........lees maar

Filosofie

Jouw droomjurk laten ontwerpen.

Jouw jurk is “one of a kind”

Je bent 100 procent zeker dat niemand in de omgeving een vergelijkbare jurk/label zal dragen. Jij bent uniek op jullie trouwdag. In de voering van de jurk worden jullie namen en trouwdag geborduurd. Kijk op de pagina “bruiden” voor ideeën van bruiden die hun jurk hebben laten ontwerpen.

Het ontwerp is helemaal naar jouw wens

Je hoeft nergens concessies te maken. Al jouw ideeën kunnen samen komen in een ontwerp. Vaak zijn bruiden moe van het shoppen en teleurgesteld in het aanbod. Tijdens een kennismaking gesprek ontdekken ze dat hun wensen wel gerealiseerd kunnen worden. Ik geef je mijn eerlijke en deskundige advies, je bent in vertrouwde handen.

De jurk zit als gegoten

Hoe jouw lichaamsbouw ook is, een jurk op maat past perfect. Alle verhoudingen kloppen en je zal ervaren hoe fijn het dragen van maatkleding is. Je gaat de “couture experience” beleven en daar met volle teugen van genieten. De passessies zullen momenten zijn waar jij en jouw dierbaren naar uit gaan kijken. Op de pagina “werkwijze” lees je hier meer over.

Mooie materialen, alles draait om comfort op een spannende trouwdag

Ik werk met natuurlijke stoffen die zacht aanvoelen op de huid. Deze koop ik in bij Europese weverijen in Frankrijk en Italië. Het Franse kant waar ik mee werk is van de hoogste kwaliteit. De motieven hebben een rijke historie, sommigen zijn al meer dan een eeuw oud en nog altijd even adembenemend mooi.

Made in Holland

Bruiden durven soms de stap tot maatkleding niet te zetten omdat ze bang zijn voor het kostenplaatje. Het verschil met prijzen van de betere confectie merken is niet groot. Het is een geruststelling te weten dat jouw jurk in een Nederlands atelier, onder de beste omstandigheden, gerealiseerd is. Ieder steekje aan jouw jurk, wordt door mij met liefde en aandacht gemaakt.

BF-sierad-design_DSC5393_edited.png

Sieraden Design

Door de nauwe samenwerking met goudsmid/juwelier Verhoeven, bestaat de mogelijkheid een persoonlijk sieraad te laten ontwerpen. Een blijvende en draagbare herinnering aan jullie trouwdag in de vorm van een ring, oorsieraad of hanger.

bottom of page